Bröllop

Dags för bröllop?

Det är en stor glädje och ära att som florist
få vara delaktig i era bröllopsplaner och stora dag!

Grattis till det stundande bröllopet!

Det kan vara många val att ta ställning till inför den stora dagen så därför
bjuder jag på första mötet så ni får berätta allt om era tankar och önskemål!

Brudbuketten är ju en av brudens viktigaste accessoarer, stil/färg & form är något vi bland annat diskuterar vid mötet. Vill ni ha ett paketkoncept med full service där ni får leverans av blommorna med installation & dekorering av vigselplats och festplats? Eller hämta blommorna som förberetts av mig i ateljén?

Det finns olika förslag och allt anpassas självklart efter era önskemål och budget.

Börja med att skicka ett mejl och se om erat önskade datum är ledigt - så tar vi resten därefter. Varmt välkomna!Foto: Linda Eliasson

Att smycka ett rum eller lokal med vackra blommor skapar en magisk stämning och förmedlar verkligen en helt speciell känsla och väl värt att ta med in i beräkningen! Det går att göra storslagna arrangemang eller lite mindre men det blir verkligen ett minne för livet!

Tips! Beroende på årstid när bröllopet ska äga rum styr det en del över vad som står till förfogande med blommor och blad men med framförhållning går det mesta att ordna. Så om ni bestämt er för liljekonvaljer i brudbuketten så passar maj-juni perfekt!

Välkommen att kontakta mig med era bröllopsplaner!

Tänk på att även lämna kontaktuppgifter som mobilnummer då mitt mejlsvar kan hamna i er skräppost och jag vill ha möjlighet att följa upp för återkoppling.