Bröllop

Dags för bröllop?

Det är en stor glädje och ära att som florist
få vara delaktig i era bröllopsplaner och stora dag!

Grattis till det kommande bröllopet!


Att som florist få möjligheten att vara en del av er stora dag är både roligt, ärofyllt och spännande.

Varför välja mig som er bröllopsflorist? Dels för att ni gillar min personliga stil i brudbuketter & arrangemang, ni värdesätter hantverksmässigt utförda arbeten, kvalitet, pålitlighet och uppskattar den tid och omsorg som jag lägger ner på just er som brudpar & era bröllopsblommor!
Att känna er trygga och lita på min fingertoppskänsla inför er stora dag.

En bra start är att kontakta mig och först se om erat önskade datum är ledigt.
Kom ihåg att lämna kontaktuppgifter med ett mobilnummer!

För att ge er bästa möjliga förutsättningar till er stora dag så börjar vi med att boka ett möte då jag väldigt gärna vill träffa det blivande brudparet och då kan ni berätta mer om era önskemål, tankar & funderingar.

Berätta gärna från start om det finns en budget att förhålla sig till, så ser vi om önskemålen matchar budgeten och vice versa och vad ni kan förvänta er för den budget ni har tänkt. Vill ni ha ett full service-koncept där ni får leverans av blommorna inklusive installation & dekorering av vigselplats och festplats? Eller hämta blommorna själva som förberetts av mig i ateljén och göra det mesta av arbetet på egen hand?

Att sammanställa en offert/prisuppgift med endast ett mejl som underlag är något jag helst undviker då det kan bli väldigt missvisande och fel så prisuppgifter, kostnadsförslag eller designförslag görs endast efter ett möte.

Beroende på blomval, storlek/modell på brudbukett och övriga önskemål kan det vara stora variationer på offerter.

Varmt välkomna!Foto: Linda Eliasson

Att smycka ett rum eller lokal med vackra blommor skapar en magisk stämning och förmedlar verkligen en helt speciell känsla och väl värt att ta med in i beräkningen! Det går att göra storslagna arrangemang eller lite mindre men det blir verkligen ett minne för livet!

Tips! Beroende på årstid när bröllopet ska äga rum styr det en del över vad som står till förfogande med blommor och blad men med framförhållning går det mesta att ordna. Så om ni bestämt er för liljekonvaljer i brudbuketten så passar maj-juni perfekt!

Välkommen att kontakta mig med era bröllopsplaner!

Tänk på att alltid lämna kontaktuppgifter som mobilnummer då mitt mejlsvar kan hamna i er skräppost och jag vill ha möjlighet att följa upp för återkoppling.