Bröllop

Dags för bröllop?

Det är en stor glädje och ära att som florist
få vara delaktig i era bröllopsplaner och stora dag!

Grattis till det kommande bröllopet!


Att som florist få möjligheten att vara en del av er stora dag är både roligt, ärofyllt och spännande.

Varför välja mig som er bröllopsflorist? Dels för att ni gillar min personliga stil i brudbuketter & arrangemang, ni värdesätter hantverksmässigt utförda arbeten, kvalitet, pålitlighet och uppskattar den tid och omsorg som jag lägger ner på just er som brudpar & era bröllopsblommor!
Att ni kan känna er trygga och lita på min fingertoppskänsla inför er stora dag och ge mig så fria händer som möjligt!

Fokus ligger i huvudsak på bröllopspaket med fullservicekoncept, dvs. att man utöver brudföljets blommor även inkluderar bordsdekorationer, dekoration till honnörsbord, ev. rumsdekor, blommor till vigselplats och att blommorna levereras och installeras av mig.

Föredrar ni att göra en del av arbetet själva och hämta blommorna i min ateljé kan vi även se på den möjligheten men att få blommorna levererade är något jag verkligen kan rekommendera.
Jag ser till att blommorna transporteras tryggt och säkert fram till festplats/vigselplats och ni kan överlåta den delen till mig.

En bra start är att kontakta mig och först se om erat önskade datum är ledigt.
Kom ihåg att lämna kontaktuppgifter med ett mobilnummer!

För att ge er bästa möjliga förutsättningar till er stora dag så börjar vi med att boka ett möte då jag väldigt gärna vill träffa det blivande brudparet och då kan ni berätta mer om era önskemål, tankar & funderingar.

Berätta gärna från start om det finns en specifik budget att förhålla sig till, så ser vi om önskemålen matchar budgeten och vice versa och vad ni kan förvänta er för den budget ni har tänkt.
Se blommorna som en investering, det förhöjer upplevelsen maximalt och kommer ju även att finnas med på alla era bilder och filmer !

Att sammanställa en offert/prisuppgift med endast ett mejl eller telefonsamtal som underlag är något jag helst undviker då det kan bli väldigt missvisande så prisuppgifter, kostnadsförslag eller designförslag görs endast efter ett möte.

Beroende på blomval, storlek/modell på brudbukett och övriga önskemål kan det vara stora variationer på offerter.

Varmt välkomna!Foto: Linda Eliasson

Att smycka ett rum eller lokal med vackra blommor skapar en magisk stämning och förmedlar verkligen en helt speciell känsla och väl värt att ta med in i beräkningen! Det går att göra storslagna arrangemang eller lite mindre men det blir verkligen ett minne för livet!

Tips! Att välja blommor efter säsong är alltid klokt, dels för att få bästa möjliga kvalitet men även rimliga priser. Beroende på årstid när bröllopet ska äga rum styr det en del över vad som står till förfogande med blommor och blad men med framförhållning går det mesta att ordna. Så om ni bestämt er för liljekonvaljer i brudbuketten så passar maj-juni perfekt!

Välkommen att kontakta mig med era bröllopsplaner!

Tänk på att alltid lämna kontaktuppgifter som mobilnummer då mitt mejlsvar kan hamna i er skräppost och jag vill ha möjlighet att följa upp för återkoppling.